Algemeen

Locatie

D-Sturb – Last Man Standing vindt plaats in Maaspoort Sport & Events. Het exacte adres is Marathonloop 1, 5235 AA, ‘s-Hertogenbosch.

Datum & tijden

D-Sturb – Last Man Standing vindt plaats op zaterdag 29 februari 2020, van 18:00 tot 02:00 uur.

Minimumleeftijd

D-Sturb – Last Man Standing is toegankelijk vanaf 18 jaar en ouder. Dat betekent dat je 18 jaar of ouder moet zijn op de dag van het evenement. Hier zijn geen uitzonderingen op. Neem altijd een geldig legitimatiebewijs mee, hier kan namelijk om gevraagd worden bij de ingang.

Travel

Travel mogelijkheden

Er zijn verschillende manieren om naar D-Sturb – Last Man Standing te reizen. Lees deze informatie goed en kies jouw vervoersmiddel via de travel pagina.

Tickets

Entree

Entreetickets voor D-Sturb – Last Man Standing zijn verkrijgbaar via de officiële ticketshop.

Parkeren

Parkeren bij D-Sturb – Last Man Standing kost €10 en kan bij de ingang worden betaald.

Pendelbus

Retourtickets voor de pendelbus kunnen van tevoren aangeschaft worden. Deze zijn verkrijgbaar voor slechts €10 via de officiële ticketshop.

De pendelbus vertrekt vanaf de voorkant van ‘s-Hertogenbosch Centraal Station, waar alle reguliere stadsbussen ook staan. De bus vertrekt hier vanaf platform ‘B’.

Pendeltijden:
– heen: 16:30 uur tot 20:00 uur
– terug: 00:00 uur tot 03:00 uur

Uitverkocht / deurverkoop

Indien D-Sturb – Last Man Standing niet is uitverkocht, zullen er kaarten aan de deur verkrijgbaar zijn.

Gestolen

Is je ticket gestolen? Dan dien je contact op te nemen met Paylogic via customerservice@paylogic.nl. Vermeld je bestelnummer en voeg je betaalbewijs toe. Paylogic kan je nieuwe tickets opsturen en de oude blokkeren.

Printen & mobiel

Je kunt je ticket zowel via print als mobiel laten scannen. Wanneer je kiest voor printen, doe dit dan op A4-formaat. Het is niet nodig om dit in kleur te doen. Wil je je tickets laten scannen vanaf je telefoon? Zorg er dan voor dat je helderheid op maximaal staat.

Faciliteiten

Kluisjes

Er zijn voldoende kluisjes aanwezig tijdens D-Sturb – Last Man Standing. Deze zijn bedoeld om persoonlijke spullen zoals jassen en tassen veilig op te bergen. Het is mogelijk om tussendoor naar je kluisje te gaan. De huur van een e-locker bedraagt €7.

Eten & drinken

Uiteraard wordt er veel aandacht besteed aan het eten en drinken tijdens D-Sturb – Last Man Standing. Zo zullen o.a. de bekende broodjes beenham en saté ook deze editie weer van de partij zijn. Daarnaast bieden we een uitgebreide selectie aan alcoholische en non-alcoholische dranken. Het is niet toegestaan om eigen eten of drinken mee te nemen.

Munten / tokens

Tijdens D-Sturb – Last Man Standing kun je munten zowel pinnen als met cash betalen. Munten van eerdere Shockerz events zijn helaas niet meer geldig.

Roken

Roken is verboden in de locatie Maaspoort Sport & Events. Dit geldt ook voor e-sigaretten. Wil je roken, dan kun je naar de speciaal daarvoor aangelegde rookruimte.

EHBO

Er is een EHBO accommodatie aanwezig tijdens D-Sturb – Last Man Standing. De locatie hiervan staat duidelijk aangegeven. Daarnaast lopen medische hulpverleners rond op het evenement. Ben je niet lekker? Ga dan naar de EHBO, zij kunnen je helpen. Wanneer je iemand verdenkt dat hij of zij te veel drugs/alcohol genuttigd heeft, raadpleeg dan iemand van de organisatie, security of EHBO. Zij zullen ervoor zorgen dat de persoon in kwestie zo snel mogelijk geholpen wordt.

Sanitair

Er zijn voldoende gratis toiletten en kraantjes om je handen te wassen aanwezig op het evenement. Zo kun je toiletten vinden in de foyer en aan de linker- én rechterzijde van het hoofdpodium. Ook zijn er gehandicapten-toiletten aanwezig.

Merchandise

Er is een merchandise stand aanwezig tijdens D-Sturb – Last Man Standing. Hier kun je onder andere waaiers, t-shirts, gehoorbescherming, kauwgom en sigaretten kopen.

Reglement

Drugs & wapens

Op D-Sturb – Last Man Standing geldt een zero tolerance beleid. Dit betekent dat je geen drugs, wapens en andere scherpe voorwerpen mee naar binnen mag nemen.

Vloeistoffen

In verband met veiligheidsredenen is het niet toegestaan om vloeistoffen mee naar binnen te nemen (dus ook geen deodorant, deodorant-rollers, haarlak etc.)

Medicijnen

Wanneer je medicijnen gebruikt en je deze wilt meenemen, vergeet dan niet je doktersverklaring! Zonder officiële doktersverklaring kun je helaas niet de medicijnen mee naar binnen nemen. De security zal hier bij de ingang op controleren.

Foto's & video's

Een digitaal fototoestel en/of videocamera, zoals bijvoorbeeld een GoPro, zijn toegestaan tijdens D-Sturb – Last Man Standing. Websites of bedrijven die professionele beeldapparatuur willen meenemen dienen dit vooraf aan te geven. Selfie-sticks zijn niet toegestaan.

Promotie

Promotie is verboden op en rondom het terrein van D-Sturb – Last Man Standing. Hier zal dan ook streng op gecontroleerd worden. Voor advertentiemogelijkheden kun je contact opnemen met Dance Promo of de organisatie.

Lost & found

Verloren

Tijdens en na D-Sturb – Last Man Standing verzamelen wij alle gevonden voorwerpen. Ben je je paspoort, ID-kaart, rijbewijs, telefoons, sleutels of andere zaken kwijt? Ga dan langs de kluisjesverhuur of neem contact op met de organisatie.

Gevonden

Iets gevonden? Fantastisch dat personen zoals jij nog altijd bestaan. Tijdens D-Sturb – Last Man Standing kun je gevonden voorwerpen afleveren bij de kluisjesverhuur. Die zorgen ervoor dat het voorwerp zo snel mogelijk bij de rechtmatige eigenaar terecht zal komen.

Pers

Persaccreditatie

Voor persaanvragen kun je contact opnemen via het contactformulier. Websites / bedrijven / hobbyisten die met (semi-)professioneel apparatuur opnames willen maken van het evenement dienen dit vooraf aan te vragen.