Snel navigeren

Bus

Busreizen Nederland

Onbezorgd met de bus naar D-Sturb – Last Man Standing? Onze travel partner Party-Vervoer biedt, met meer dan 350 opstapplaatsen door heel Nederland, voldoende mogelijkheid om vanuit het hele land af te kunnen reizen naar Maaspoort Sport & Events in Den Bosch.

Kijk voor meer informatie op de website van Party-Vervoer.

Eigen bus aanmelden

Ben je van plan om zelf een busreis te organiseren naar D-Sturb – Last Man Standing? Dat is mogelijk. Hiervoor sturen we je graag door naar de contactpagina. Belangrijk om hierbij te vermelden is de busmaatschappij, het aantal personen, de aankomsttijd en of de bus tijdens het event zal blijven staan.

Openbaar vervoer

Trein

Er rijden verschillende treinen naar Centraal Station ‘s-Hertogenbosch. Vanaf hier vertrekken er aan de voorkant van het station verschillende pendelbussen naar de Maaspoorthal. Bekijk voorafgaand aan het evenement goed wanneer de laatste trein vertrekt en houd hier rekening mee!

Pendelbus

Kom je met het openbaar vervoer naar D-Sturb – Last Man Standing? Er rijdt een speciale pendeldienst die je van en naar het evenement brengt. De pendelbussen vertrekken vanaf de voorkant van het Centraal Station ‘s-Hertogenbosch, waar alle stadsbussen ook staan. De pendelbus vertrekt hier telkens vanaf platform ‘B’.

De kosten zijn € 10 voor een retourticket en €5 voor een enkele reis. De tickets zijn verkrijgbaar in onze ticketshop of bij de bus (cash & pin).

Vertrektijden HEEN:
16.30 uur tot 20.00 uur

Vertrektijden TERUG:
00.00 uur tot 03.00 uur

Parkeren

Routebeschrijving

D-Sturb – Last Man Standing wordt gehouden bij Maaspoort Sports & Events in ‘s-Hertogenbosch. De exacte locatie die je kunt invoeren in je navigatie is Marathonloop 1, 5235 AA, ‘s-Hertogenbosch. Vanaf de A2 arriveer je binnen enkele minuten bij het evenement.

Parkeertickets

Parkeertickets voor D-Sturb – Last Man Standing kosten €10 en kunnen bij de event locatie aangeschaft worden.

Taxi

Taxi’s zullen genoeg aanwezig zijn tijdens D-Sturb – Last Man Standing. Deze staan aan de straat voor de locatie Maaspoort Sports & Events. Kom je zelf met de taxi? Instrueer de taxichauffeur dan om in zijn navigatie Marathonloop 1, 5235 AA, ‘s-Hertogenbosch aan te houden.